Togg On Sipariş Fiyatı

Togg On Sipariş Fiyatı Togg On Sipariş Fiyatı, 2023 Togg fiyatı ne kadar?, Togg Satış Fiyatı Ne Kadar?, Togg sipariş alınıyor mu?, Togg sipariş nasıl verilir?, Togg ÖTV ne kadar olacak?, En ucuz Togg ne kadar?, Togg da ÖTV var mı?

Togg On Sipariş Fiyatı

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak.

2023 Togg fiyatı ne kadar?

App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak.

Togg Satış Fiyatı Ne Kadar?

1 Aralık 2023 itibarıyla geçerli olacak yeni fiyat listesinde Togg T10X modelinin giriş fiyatının 1.430.000 TL'ye yükseldiğini görmekteyiz. Bu versiyonun fiyatı zamdan önce 1.227.500 TL idi. Bir üst seviyede yer alan T10X V2 RWD versiyonunun fiyatı ise 1.329.500 TL'den 1.550.000 TL'ye yükseldi.


Togg sipariş alınıyor mu?

Togg kaç lira? Togg fiyatı ne kadar? diye merak eden yurttaşlar için 310 kilometre menzil ve 160 kilowatt motor gücüne sahip olan başlangıç paketinin fiyatı 953.000 lira olarak ilan edildi. Aynı modelin uzun menzil imkanı sunan en pahalı opsiyonu ise 1.215.000 lira olarak alıcılarının beğenisine sunuldu.

Togg sipariş nasıl verilir?

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'a sahip olmak isteyenler 2024'te kurasız sipariş verebilecek.


Togg ÖTV ne kadar olacak?

TOGG ÖN SİPARİŞ NASIL VERİLECEK? TOGG ön sipariş için resmi site üzerinden veya TRUMORE mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilecek. Vatandaşlar Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle TOGG T10X için ön sipariş verme hakkı elde edebilecek.

En ucuz Togg ne kadar?

Türkiye'deki elektrikli otomobillerin liste fiyatlarına bakıldığında, aralarında yerli otomobil Togg da dahil 29 tamamen elektrikli model yüzde 10'luk ÖTV diliminde kalıyor. Düzenlemeyle birlikte bunlara 3-4 model daha eklenecek.

Togg da ÖTV var mı?

İşte Temmuz 2023 TOGG fiyat listesi… TOGG'da yeni fiyat listesi yayınlandı. Geçtiğimiz haftalarda trafiğe çıkan ve sırası gelen hak sahibinin aracına ulaşmasıyla birlikte kullanımı giderek yaygınlaşan TOGG'da fiyatlarda güncellemeye gidildi. TOGG'un en ucuz modeli 1 milyon 207 bin liraya yükseldi.

Togg tam şarjla kaç km gider?

VERGİ ORANI DEĞİŞMEDİ

Dolayısı ile, Togg'a yapılan zam otomobilin ÖTV'sini değiştirmemiş oldu. Fakat, eğer matrah güncellemesi olmadan Togg T10X'in fiyatı artırılmış olsaydı, otomobilin V2 RWD Uzun Menzil versiyonu yüzde 40'lık ÖTV dilimine geçecek ve fiyatı da 2 milyon TL sınırına dayanacaktı.


Togg anahtar teslim fiyatı ne kadar?

TOGG ŞARJ ÜCRETİ NE KADAR? Togg'un kısa ve uzun menzilli akıllı cihazlarında kapasiteler menzile oranla değişiklik gösteriyor. Kısa menzilli Togg 52,4 kWh bataryasıyla 314 kilometre yol alabilirken uzun menzilli Togg 88,5 kWh bataryasıyla 523 kilometre yol gidebiliyor.

Togg ödeme nasil olacak?

Togg için siparişler 16-27 Mart tarihleri arasında togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş yöntemiyle yapılacak. Ön siperişte bulunan vatandaşlar önce 60 bin TL ön ödemeyi yapacak. Bu ödeme nakit ya da kredi kartıyla yapılabilecek.

Togg ödemesi peşin mi?

Kredinin 36 vade ile ödeneceğini ve faiz oranının da %0.99 seviyelerinde olacağını da düşünecek olursak, aylık 20-21 bin TL civarlarında bir ödeme ile aracı satın almak mümkün olacak. Tabii ki şunu da unutmamanız lazım ki aracın yarısını peşin olarak ödemeniz gerekiyor.

Togg nereden teslim alınacak?

Bitlis. Togg'un T10X modeli için yapılan çekiliş sonucu hak sahibi olan Bakır, Diyarbakır'a giderek teslim aldığı aracını Bitlis'e getirdi.

Benzer İçerikler