Togg Modelleri Ve Fiyatları

Togg Modelleri Ve Fiyatları Togg Modelleri Ve Fiyatları, TOGG kaç tane modeli var?, 2 el TOGG kaç TL?, Full Paket TOGG ne kadar?, 2023 TOGG fiyatı ne kadar?, TOGG en güzel rengi hangisi?, TOGG tam şarjla kaç km gider?, Togg 2 el satışı yasak mı?

TOGG kaç tane modeli var?

Yerli otomobil TOGG'un toplamda 5 modeli bulunuyor. Bu yıl satılan T10X modeli C-Segment SUV olarak piyasaya çıkacak. Onun haricinde TOGG T10S C-segment Sedan, TOGG T8CX C-segment Xcoupe, TOGG T8X B-segment SUV ve TOGG 10V C-segment MPV olarak satılacak.

2 el TOGG kaç TL?

Teslimatların artmasıyla birlikte ikinci el ilan sitelerindeki Togg ilanlarında da artış yaşanıyor. İlanlardaki araç fiyatları 1 milyon 450 bin ile 1 milyon 600 bin arasında değişiyor.


Full Paket TOGG ne kadar?

Her ikisi de 160 kW güce sahip bu versiyonlar 314 kilometre veya 523 kilometre menzil değerleri ile alınabiliyor. En baz paket 953 bin TL başlayan fiyat ile satışa sunulurken, aynı menzil değerine sahip, yani 314 kilometre menzil değeri sunan versiyonun dolu paketi 1 milyon 55 bin TL fiyat etiketine sahip.

2023 TOGG fiyatı ne kadar?

1 Aralık 2023 itibarıyla geçerli olacak yeni fiyat listesinde Togg T10X modelinin giriş fiyatının 1.430.000 TL'ye yükseldiğini görmekteyiz. Bu versiyonun fiyatı zamdan önce 1.227.500 TL idi. Bir üst seviyede yer alan T10X V2 RWD versiyonunun fiyatı ise 1.329.500 TL'den 1.550.000 TL'ye yükseldi.


TOGG en güzel rengi hangisi?

TOGG'un En Çok Sevilen Rengi İçin Anket Gerçekleşti

Son olarak en beğenilen rengi belirlemek için bir anket yaptı. Ankette ise “Türkiye'nin renkleri TOGG'a bir başka yakıştı. Sizin favori TOGG renginiz hangisi?” sorusunu yöneltti. Bu ankete göre en beğenilen renk “Kapadokya” oldu.


TOGG tam şarjla kaç km gider?

TOGG ŞARJ ÜCRETİ NE KADAR? Togg'un kısa ve uzun menzilli akıllı cihazlarında kapasiteler menzile oranla değişiklik gösteriyor. Kısa menzilli Togg 52,4 kWh bataryasıyla 314 kilometre yol alabilirken uzun menzilli Togg 88,5 kWh bataryasıyla 523 kilometre yol gidebiliyor.

Togg 2 el satışı yasak mı?

Yollara çıkan TOGG sayısı 2 bini geçerken ikinci el ilanları arttı. Bakanlığın, 'güncel satış fiyatının üzerinde satılamaz' yasağı ise ekstralarla deliniyor.

Togg aldıktan sonra satılır mı?

Örneğin mayısta Togg'u teslim alan bir kişi 2 ay bekledikten sonra Togg'unu satabilecekken, yapılacak uzatma ile aracı alan kişi satış için alım tarihinden itibaren 6 ay sonra, 6 bin kilometre yapıp aracı satabilecek.

Ikinci el Togg neden satılmıyor?

Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat denetimi

Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarına karşı denetimlerini sıklaştırdı. Bakanlık, ikinci el TOGG'ların sıfır fiyatından daha yüksek bir fiyatla satılmasının yasal olmadığını açıkladı.


Togg 4x4 var mı?

Aldığımız bilgiye göre, otomobilin güçlü versiyonu 320 kW (420 beygir) motor gücüne sahip olarak 4x4 çekiş sistemine sahip olacak.

Togg fiyat garantisi var mı?

Tüketiciler yıl boyu fiyatların sabit olduğu fikrine kapılıyor. Togg versiyonlarının fiyatları sabit olmayacak. Örneğin, otomobili kasımda teslim edilecek bir tüketici o dönemde geçerli olan anahtar teslim satış fiyatını ödeyecek.

Togg cam tavan açılır mı?

Tüm donanım seviyelerinde cam tavan sunulacak fakat isteğe göre yan ayna yerine kamera sistemi ve elektrikli deri koltuklar alınabilecek.

Benzer İçerikler