Old Fashioned Tarifi

Old Fashioned Tarifi Old Fashioned Tarifi, Old Fashioned kokteylinde hangisi bulunur?, Moscow Mule kokteyl nasıl yapılır?, Boulevardier nasıl yapılır?, Long Island kokteyl nasıl yapılır?, Bloody Mary tarifi nasıl yapılır?, Negroni nasıl yapılır?, Cosmopolitan nasıl yapılır?

Old Fashioned Tarifi

Klasik tumbler viski kadehine bir adet küp şeker koyun. Şekerin üzerine 2 dash Angostura bitter damlattıktan sonra bir çay kaşığı kadar su dökerek ıslatın ve muddler ile ezin. 6 cl viski ekledikten sonra büyük tek bir buz koyun, hafifçe karıştırın ve portakal kabuğu ile süsleyin.

Old Fashioned kokteylinde hangisi bulunur?

Klasik tumbler viski kadehine bir adet küp şeker koyun. Şekerin üzerine 2 dash Angostura bitter damlattıktan sonra bir çay kaşığı kadar su dökerek ıslatın ve muddler ile ezin. 6 cl viski ekledikten sonra büyük tek bir buz koyun, hafifçe karıştırın ve portakal kabuğu ile süsleyin.

Moscow Mule kokteyl nasıl yapılır?

Ünlü klasiklerden Old Fashioned, ilk olarak Kentucky Pendennis Club'da hazırlanmıştır. Engineer's Old Fashioned'da ise vanilya çubuklarıyla bekletilmiş bourbon viskisi, elma ağacı talaşı ile tütsülenmiş ev yapımı şeker şurubu, angostura bitters ve portakal kabuğu bulunur.


Boulevardier nasıl yapılır?

Bu Tarif için Servis Miktarı Bilgileri

Buz küpü, votka, misket limonu suyunu karıştırma kabına koyup 20 sn/hız 1'de karıştırın. Karışımı 4 bakır bardağa paylaştırın, üzerine zencefil birası ekleyin. Misket limonu ile süsleyerek servis edin.


Long Island kokteyl nasıl yapılır?

Uluslararası Barmenler Derneği'nin (IBA) tarifine göre; kokteyl bardağına her biri eşit miktarda (15 ml) votka, tekila, beyaz rom, cointreau (portakal likörü) ve cin, 30 ml limon suyu ve 20 ml şurup konulduktan sonra karışımın üzerine kola eklenir.

Bloody Mary tarifi nasıl yapılır?

Bu Tarif için Servis Miktarı Bilgileri

Votka, domates suyu, limon suyu, tuz, karabiber, Worcestershire ve acı sosu karıştırma kabına koyup 25 sn/hız 3'te karıştırın. Buzu ekleyip 20 sn//hız 1'de karıştırın. Limon dilimi ve kereviz sapıyla süsleyerek soğuk servis edin.


Negroni nasıl yapılır?

Gin, Campari ve tatlı Vermut'u bol buz ile birlikte belirtilen miktarlarda Mixing glass (Karıştırma sürahisi) içerisine koyun. Stirrer (veya herhangi bir karıştırma çubuğu) ile yaklaşık 20-30 saniye kadar karıştırın. Bir süzgecin yardımıyla buzları ayırarak içkinizi kadehe boşaltın. Portakal kabuğu ile süsleyin.


Cosmopolitan nasıl yapılır?

Votka, portakal likörü, kızılcık suyu, limon suyu ve buz küplerini karıştırma kabına koyun, ardından 10 sn/hız 2 karıştırın. Çırpma telini çıkarın. Karışımı ince gözenekli bir süzgeçten 4 adet soğutulmuş kokteyl bardağına süzün ve servis yapmak için bir parça portakal kabuğu ile süsleyin.

Dry Martini kokteyl nasıl yapılır?

Dry Martini hazırlamak için öncelikle bardağı soğutmak için bardağın içine birkaç buz küpü koyun. Ardından, önce vermutu, ardından cinleri dökün ve bir bar kaşığı ile karıştırın. Bardaktaki buzu çıkarın ve süzgeçle süzerek içeceği Martini bardağına dökün.

Hugo nasıl yapılır?

Yapımı Roland Gruber, orijinal Hugo'yu 15 cl soğutulmuş Prosecco, 2 cl melisa şurubu, birkaç yaprak nane ve bir miktar sodayı bir şarap bardağında dikkatlice karıştırarak ve üzerine birkaç buz küpü ekleyerek hazırlamıştır.

Negroni nasıl bir kokteyl?

Negroni, bir ölçü cin, bir ölçü vermut rosso (kırmızı, yarı tatlı) ve bir ölçü Campari'den yapılan, portakal kabuğuyla süslenmiş bir İtalyan kokteylidir. Bir aperatif olarak kabul edilir.

Negroni kokteyl tadı nasıl?

tatlı vermuttan gelen baharat aromaları, campari'nin acımsı narenciye tatları; kaliteli bir cinin tazeleyici botanik ve ardıç aromaları ile birleşip bir de bu kokteylin olmazsa olmazı portakal kabuğu twistinin ferah kokusu ile birleşince her yudumda farklı bir tat ve koku keşfedersiniz. ve bütün bu farklı tatların ...

Campari sek içilir mı?

Sek veya buzlu olarak içilebilir. Campari 8 Cl - Campari, alkol ve sudaki bitki ve meyve infüzyonundan elde edilen bir aperitif olarak kabul edilen bir alkollü likördür. Koyu kırmızı rengi ve acımtırak tadıyla ile karakterize edilir.

Benzer İçerikler