Mojito Tarifi

Mojito Tarifi Mojito Tarifi, Orjinal mojito nasıl yapılır?, Mojito neyle yapiliyor?, Alkolsüz mojito nasıl yapılır?, Mojito içecek nasıl yapılır?, Mojito şurubu nedir?, Çilek mojito nasıl yapılır?, Mojito tokmağı ne işe yarar?

Mojito Tarifi

Nane, limon dilimleri ve toz şekeri ezerek aromalarının karışmasını sağlayın. Bu karıştırma işlemini tahta bir tokmak veya kaşıkla yapın çünkü demir kaşık asidite oranını bozacaktır. Bardağın yarısını kırık buzlarla doldurun. Rom ve maden suyunu ekleyip, karıştırdıktan sonra servis edin.

Orjinal mojito nasıl yapılır?

Nane, limon dilimleri ve toz şekeri ezerek aromalarının karışmasını sağlayın. Bu karıştırma işlemini tahta bir tokmak veya kaşıkla yapın çünkü demir kaşık asidite oranını bozacaktır. Bardağın yarısını kırık buzlarla doldurun. Rom ve maden suyunu ekleyip, karıştırdıktan sonra servis edin.

Mojito neyle yapiliyor?

Mojito yapmak için misket limonu suyu uzun bir bardak içerisindeki şeker ve nane yapraklarına eklenir. Daha sonra bu karışım, karıştırma çubuğu ile nazikçe ezilir. Kırılmış buz ve ardından rom ilave edilir ve son olarak soda eklenir.


Alkolsüz mojito nasıl yapılır?

MALZEMELER Yarım dilim lime 10 yaprak nane 1 kase buz 1 çay bardağı soda 1 çay bardağı tonik 2 yemek kaşığı esmer şeker YAPILIŞI Yarım adet lime'ı dilim dilim kesip bardağa alıyoruz. Üzerine nane yaprağı ekleyecez. Eklemeden nane yapraklarını avcumuza alıp 5-6 kere üzerine vuruyoruz. Bu sayede aroması çıkmış oluyor.

Mojito içecek nasıl yapılır?

Her bir bardağa bir dilim lime, 1 tatlı kaşığı esmer şeker ekleyip, üzerlerine nane yapraklarını paylaştırın. Tokmak yardımı ile iyice birleşip, suyu çıkana dek malzemeleri 2' ezin. Üzerine lime suyunu ekleyip, karıştırın.

Mojito şurubu nedir?

özenle seçilmiş meyvelerden, baharatlardan, çiçeklerden, kabuklu yemişlerden üretilir. % 100 saf şekerden oluşur. Mümkün olduğu kadar doğal kaynaklardan yararlanılır. Alkolsüzdür. Yağ, kolestrol, glikoz ve katkı maddesi içermez.

Çilek mojito nasıl yapılır?

Çilekleri ince dilimler haline getirdikten sonra bir shaker veya kavanoza koyarak üzerine nane yapraklarını ve limon suyunu (lime) ekleyelim. Çalkalayarak karıştırdıktan sonra nar suyu, rom ve balı da ekleyerek tekrar karıştırmaya başlayalım. Bardaklara eşit şekilde döküp kalan kısma sprite veya limonlu soda ekleyelim.


Mojito tokmağı ne işe yarar?

Birbirinden çeşitli, eşsiz kokteyller yapmak için kullanabileceğiniz şık bir ekipmandır. Mojito Tokmağı (21cm) kokteyl malzemelerini ezmek için kullanılır. Birbirinden çeşitli, eşsiz kokteyller yapmak için kullanabileceğiniz şık bir ekipmandır. Siyah veya metalik gri seçeneklerini sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alkollü mojito kaç kalori?

Hemen ardından 1 şişe sprite üstüne dökülüp, bol buz parçaları konulup, en üstüne ise yine nane yaprağı ile süsleyip, servis ediniz. Çok güzel bir içecek karışımı oluyor. İsterseniz sprite yerine soda da eklenerek yapıla bilir.

Bacardi mojito ne kadar?

İçinizi Ferahlatacak Buz Gibi Mojito Tarifi İçin Malzemeler

Birkaç parçaya kesilmiş limon. 5-6 adet böğürtlen (istediğiniz farklı meyveler kayısı, vişne vs) Buz küpleri. Bardak miktarınca sprite veya maden suyu.


Mojito sprite ile olur mu?

Yeni harmanımız ''Mojito Matcha'' güçlü nane ve limon notaları içermektedir. Bu lezzetli harman hafif ekşimsi ve naneli tadı ile, yaz sıcaklarının vazgeçilmez serinletici lezzeti olacak.

Mojito hangi meyve?

Margarita yapmak için iki ölçü tekila, bir ölçü triple sec (portakal likörü) ve bir ölçü limon suyunu buzla birlikte bir shaker (kokteyl karıştırma kabı) yardımıyla karıştırın ve kokteyl bardağına buzsuz olarak dökün. İsteğe bağlı olarak bardağın ağzına tuz sürebilirsiniz.

Mojito aroması nedir?

Votka, portakal likörü, kızılcık suyu, limon suyu ve buz küplerini karıştırma kabına koyun, ardından 10 sn/hız 2 karıştırın. Çırpma telini çıkarın. Karışımı ince gözenekli bir süzgeçten 4 adet soğutulmuş kokteyl bardağına süzün ve servis yapmak için bir parça portakal kabuğu ile süsleyin.

Benzer İçerikler