Kavaklıdere Yakut Fiyat

Kavaklıdere Yakut Fiyat Kavaklıdere Yakut Fiyat, Kavaklıdere Yakut ne kadar?, Kavaklıdere Yakut nasıl?, Kavaklıdere Yakut hangi üzüm?, Yakut kırmızı şarap nasıl?, Yakut şarabı nedir?, Yakut şarap hangi üzüm?, Yakut şarap kaç cc?

Kavaklıdere Yakut ne kadar?

Orta gövdeli, olgun ve esnek tanenli, rahat içimli ve akıcı bir kırmızı. Belli bir kompleksiteye de sahip, son yılların en iyi Yakut'u. 2-3 yıl içinde 16 derecede yudumlanmalı, kırmızı etlere, etli tencere yemeklerine ve az acılı kebaplara eşlik etmeli.

Kavaklıdere Yakut nasıl?

Merkezi Çankaya'da bulunan bir diğer büyük şarap üreticisi Kavaklıdere de "Yakut" serisinin üretiminde Kalecik Karası üzümlerini kullanmaktaydı.

Kavaklıdere Yakut hangi üzüm?

Yakut, olgun tanenleri ile çok iyi dengelenmiş etkileyici aromaları ve iyi bir konsantrasyon ile ayırt edici bir kırmızı şaraptır. 16 -18°C'de servis edildiğinde en iyisidir ve a la Turca pizza, soğuk kırmızı et tabakları, şarküteri, lazanya ve alla Bolonez ile mükemmel uyum sağlar.

Yakut kırmızı şarap nasıl?

Türkiye'nin efsane kırmızı şarabı Yakut, özenle seçilen Doğu Anadolu'nun Öküzgözü ve Boğazkere üzümleri ile Ege Bölgesi'nde yetiştirilen Carignan ve Alicante üzümlerinden üretilen, zengin aroma karakterine, olgun ve yumuşak tanenlere sahip, dengeli ve dolgun bir şaraptır.

Yakut şarabı nedir?

Alicante Bouchet şaraplara koyu yakut kırmızı renk veren Teinturian üzüm çeşitlerinden biridir.

Yakut şarap hangi üzüm?

Kavaklıdere Yakut Kırmızı Şarap 750 ML.

Yakut şarap kaç cc?

Kavaklıdere Şarapları; 1929 yılında Ankara'da kurulan şaraphane ve burada üretilen şarap markası.

Kavaklıdere nerenin markası?

Bugün ikinci kuşak olarak bizler Ali Ahmet Yıldırımoğlu ve Yılmaz Yıldırımoğlu,7.500m²si kapalı olmak üzere 30.000m²lik alan üzerinde kurulu tesislerimizde dünyadaki en ileri teknoloji ile üretim faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Kavaklıdere sahibi kim?

yumuşak içimli hoş bir kırmızı şaraptır. italyan şaraplarını andırır. fiyat performans bakımından beklentiyi fazlasıyla karşılıyor.

Yakut şarap tadı nasıl?

Anadolu'nun en değerli kırmızı şarap üzümü olan; yoğun aroması ve açık yakut rengiyle dikkat çeken Öküzgözü, Elazığ ve Malatya'daki bağlarda yetişiyor.

Yakut şarap nerenin?

Kavaklıdere Şarapları Hakkında

Kavaklıdere Şarapları, 1929 yılında Türkiye'nin ilk özel sektör şarap üreticisi olarak Ankara'nın Kavaklıdere semtinde Cenap And tarafından kurulmuştur.


Kavaklıdere şarap hangi il?

Beyaz şarap soğuk, kırmızı şarap ise oda sıcaklığında içilir (16-17 derece). Beyaz şarapların aromaları soğukken, kırmızı şarabın aroması ve rengi ise sıcakken daha iyi algılanır.

Benzer İçerikler