Jack Daniels 50 Lik Fiyat

Jack Daniels 50 Lik Fiyat Jack Daniels 50 Lik Fiyat, Jack Daniel's Fiyatları ne kadar?, 50 lik ballantines ne kadar?, Bir şişe Jack Daniels ne kadar?, Chivas Regal hangi ülke?, 50 lik viski kaç kişi?

Jack Daniel's Fiyatları ne kadar?

Jack Daniel's 2023 Fiyatları

Jack Daniel's 35'lik viski fiyatı 495,00 TL olarak belirlenmiştir. Aynı markanın 50'lik viskisinin fiyatı ise 650,00 TL'dir. Eğer daha büyük bir şişe tercih ediyorsanız, Jack Daniel's 70'lik viski fiyatı 850,00 TL olarak karşınıza çıkacaktır.


50 lik ballantines ne kadar?

Chivas Regal ( /ˈʃɪvəs/ ), İskoçya'da Pernod Ricard tarafından harmanlanmış olarak üretilen bir İskoç viskisidir. Şirket 1786'da İskoçya'nın Speyside kentinde bulunan Keith kasabasındaki, Strathisla adındaki Kuzey İskoçya'nın en eski damıtım evinde kurulmuştur.


Bir şişe Jack Daniels ne kadar?

50'lik viski bayıltır ikinizi de.

Chivas Regal hangi ülke?

Birleşik Krallık'ta 2,1 milyon sterline (75 milyon TL) alıcı bulan İskoç viskisi, açık artırmada satılan en pahalı içki rekorunu kırdı. Londra'daki Sotheby's Müzayede Evi'nde dün açık artırmaya çıkan 1926 tarihli Macallan viskisi, satış öncesi tahmin edilen fiyatın iki katına satıldı.


50 lik viski kaç kişi?

Popüler kültürde de önemli bir yer edinen Jack Daniel's dünyanın en çok satan Amerikan üretimi viski markasıdır. 1956 yılında Brown-Forman tarafından satın alınmıştır. Jack Daniel's ekspresyonlarının, üretildiği yer olan Lynchburg kasabasında satışı yasaktır.

Benzer İçerikler