İstanbul İzmir Otoban Fiyatı

İstanbul İzmir Otoban Fiyatı İstanbul İzmir Otoban Fiyatı, İstanbul İzmir otobanı kaç TL 2023?, İstanbul İzmir arası otoban ne kadar?, Osmangazi Köprüsü İstanbul İzmir kaç TL?, İstanbul İzmir otoyol ücretine köprü dahil mi?, İstanbul İzmir paralı yol kaç saat?, İstanbul İzmir yeni yol ücreti nasıl ödenir?, İstanbul İzmir paralı yol kaç km?

İstanbul İzmir Otoban Fiyatı

İstanbul-İzmir Otoyolunda başlangıç ve bitiş arasındaki gişelerden motosikletler 321 TL, binek otomobiller 459 TL, hafif ticari araçlar 733 TL, 3 akslı yolcu otobüsleri vb araçlar 871 TL, 4-5 akslı kamyonlar 1.155 TL, 6 ve üzeri akslı ağır tonajlı kamyon ve tırlar ise 1.456 TL ödüyor.

İstanbul İzmir otobanı kaç TL 2023?

İstanbul-İzmir Otoyolunda başlangıç ve bitiş arasındaki gişelerden motosikletler 321 TL, binek otomobiller 459 TL, hafif ticari araçlar 733 TL, 3 akslı yolcu otobüsleri vb araçlar 871 TL, 4-5 akslı kamyonlar 1.155 TL, 6 ve üzeri akslı ağır tonajlı kamyon ve tırlar ise 1.456 TL ödüyor.

İstanbul İzmir arası otoban ne kadar?

İSTANBUL-İZMİR OTOYOLU GEÇİŞ ÜCRETLERİ 2023

Geçiş garantili otoyol ve köprü ücretleri, 2023 yılında değişmedi. İstanbul - İzmir otoyolu 1.sınıf araçlar için Osmangazi Köprüsü'nden gidilerek 459 TL, ikinci sınıf araçlar için 733 TL, üçüncü sınıf araçlar için ise 871 TL tutuyor.



Osmangazi Köprüsü İstanbul İzmir kaç TL?

Yap-İşlet-Devret finansman modeliyle inşa edilen İstanbul-İzmir Otoyolu 384 km'si otoyol, 42 km'si bağlantı yolu olmak üzere toplam 426 km uzunluğundadır.

İstanbul İzmir otoyol ücretine köprü dahil mi?

İstanbul-İzmir Arası Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretleri 2024

Osmangazi K. Not: Osmangazi Köprüsünden girerek İzmir'den çıkış yapan bir araç köprü ücreti dâhil toplam 710 TL ödeyecektir.



İstanbul İzmir paralı yol kaç saat?

İstanbul - İzmir yönündeki seyahatlerde Osmangazi köprü gişesinde sadece köprü ücreti, otoyol çıkış gişesinde ise otoyol kısmına ait ücret tahsil edilir. İzmir - İstanbul yönündeki seyahatlerde ise Osmangazi köprü gişesinde hem köprü ücreti, hem de giriş noktasına göre otoyol kısmına ait ücret birlikte tahsil edilir.

İstanbul İzmir yeni yol ücreti nasıl ödenir?

İstanbul - İzmir arası normalde 515 kilometre iken otoyol sayesinde bu mesafe 426 kilometreye kadar düşmüştür. Otoyolda 1 asma köprü, 38 viyadük, 3 tünel ve 179 köprü vardır. İstanbul - İzmir otoyolu kullanıldığında 8 saat süren yolculuklar 3,5 saat sürer.

İstanbul İzmir paralı yol kaç km?

Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gişelerde durmadan; 20 km/saat hızla geçmek istiyorsanız aracınıza ait plakaya tanımlı, yeterli bakiyesi olan veya hesabınıza bağlı ya da kredi kartınızla ilişkilendirilmiş HGS etiketi almanızı öneririz.

İstanbul İzmir araba ile kaç TL?

İstanbul'dan İzmir'e gitmek isteyenler otoyoldan önce 525 km yol almaları gerekiyordu. Otoyoldan sonra 426 km yol alarak İstanbul'dan İzmir'e 3,5 saatte gidilebilmektedir.

İstanbul İzmir arası araba ne kadar yakar?

İstanbul-İzmir arası yol arabayla tek yön gidildiğinde sadece benzin ve ücretli yollara ödenen para bin 180 lira. Yani ziyaret amaçlı veya zorunluluktan dolayı İstanbul'dan İzmir'e gidip geri dönecek biri bu seyahati arabayla yaptığı takdirde 10 Mart 2022 fiyatlarıyla 2 bin 360 lira ödeyecek.

İstanbul İzmir arası eski yol kaç km?

İstanbul İzmir arasında benzinli bir otomobil kullanıyorsanız aracınız yolculuk boyunca 31,1 litre yakıt tüketir. Dizel otomobiller için İstanbul İzmir arası yakıt tüketimi ise 26,3 litredir.

Araba ile İzmir İstanbul arası kaç saat?

İstanbul-İzmir arasındaki mevcut yol yaklaşık 515 kilometre . Otoyolla iki kent arası 426 kilometreye düşmüş olacak. Böylece İstanbul ile İzmir arasındaki 8.5 saatlik seyahat süresinin 3,5 saate düşeceği hesaplanıyor.

Osmangazi Köprüsü ne kadar 2023?

İzmir İstanbul arası ulaşım sağlamak, şehirler arası otobüsle 7-8 saati bulabilir. Aynı yolculuk özel araçla 4-6 saatte tamamlanabilir. Dilerseniz yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak aracınıza HesApplı Yakıt Sistemini taktırabilirsiniz.

Benzer İçerikler