İphone 14 Pro Vergisiz Fiyatı

İphone 14 Pro Vergisiz Fiyatı İphone 14 Pro Vergisiz Fiyatı, iPhone 14 Pro vergisiz fiyatı ne kadar?, iPhone 14 vergisi ne kadar?, Vergisiz iPhone kaç TL?, Vergisiz telefon kaç TL?, 14 Pro vergisi ne kadar?, iPhone 14 Pro Türkiye'de kaç TL?

iPhone 14 Pro vergisiz fiyatı ne kadar?

iPhone 14 modelleri dahil olmak üzere bütün akıllı telefonlardan vergisiz fiyat üzerinden yüzde 10 TRT bandrol ücreti alınıyor.

iPhone 14 vergisi ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerine KDV'siz, ÖTV'siz vergisiz telefon şartlarını açıkladı. 9.500 TL satış fiyatını geçmeyen telefon ve bilgisayar modellerinde 5 bin 500 TL'ye kadar indirim uygulanacak.


Vergisiz iPhone kaç TL?

Telefonun fiyatına göre ÖTV oranı %25, %40 ve %50 olarak değişiyor. ÖTV'siz fiyatı 1500 TL'yi aşmayan telefonlardan %25 ÖTV, 3000 TL'yi aşmayan telefonlardan %40 ÖTV, 3000 TL'nin üzerindeki telefonlardan ise %50 ÖTV alınıyor.

Vergisiz telefon kaç TL?

iPhone 14 Pro fiyat olarak lansmanda Türkiye için 39 bin 999 TL'ye duyuruldu. Bu rakamın %44.8'inin ise vergi olduğu açıklandı. iPhone 14 Pro Amerika fiyatı ise 999 $ olarak duyurulmuştu.


14 Pro vergisi ne kadar?

Yüzde 12 TRT bandrolü Yüzde 50 Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) Toplam fiyata eklenen yüzde 20 KDV.

iPhone 14 Pro Türkiye'de kaç TL?

Öğrencilerin 26 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor

Resmi Gazete'de yayımlanan Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin tebliğe göre, destekten yararlanmak isteyen Yükseköğretim öğrencilerinin satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olmamaları gerekiyor.


iPhone yüzde kaçı vergi?

Şurada Paylaş! VERGİSİZ TELEFON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Teknolojik cihaz desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığının bilişim sistemi üzerinden başvuru yapacak.

Öğrencilere vergisiz telefon kimler alabilir?

KİMLER FAYDALANABİLECEK? Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek. Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.

Öğrencilere vergisiz telefon nereden alınır?

Öğrenciye vergisiz telefon için yüzde kaç indirim yapılıyor? Bir öğrenci olarak satın almak istediğiniz telefonun fiyatının yüzde 44'üne denk gelen kısmı geri alabilirsiniz. Tabii bunun için bir limit var. Bu limit 9 bin 500 TL olarak belirlendi.

Vergisiz iPhone kimler alabilir?

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar ne zaman başladı? 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla alınan telefon, bilgisayar ve tabletler için kapsam dahilinde işlem yapılabilmekte olup 1 Kasım 2023 tarihinden önce satın alınan cihazlar kapsam dışında kalmaktadır.

Vergisiz telefon yüzde kaç indirim?

Vergisiz Cihaz Koşulları:

Karar 1 Kasım itibariyla satın alınmış olan mobil telefon ve bilgisayar ürünlerini kapsamaktadır. Öncesinde alınan cihazlar 9.500 TL altında olsa bile Resmi Gazete'de belirtilen hususlara göre sürece dahil edilemezler. Kampanya 2. el ürünlerde ve Yenilenmiş Cihazlarda geçerli değildir.


Öğrencilere vergisiz iPhone Ne zaman?

Öğrenciye vergisiz telefon desteği 1 Kasım 2023 itibariyle yürürlüğe girmiştir. Bu tarihten itibaren satın alınan ve belirli şartları sağlayan teknolojik cihazlar için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın https://gsbbiz.gsb.gov.tr/ web sitesinden başvuru süreçlerini başlatabilirler.

Benzer İçerikler