İphone 14 Pro Max Ötv Siz Fiyatı

İphone 14 Pro Max Ötv Siz Fiyatı İphone 14 Pro Max Ötv Siz Fiyatı, iPhone 14 Pro Max'in ne kadarı vergi?, Ötv'siz telefon kaç para?, iPhone 13 Pro Max ötv'siz ne kadar?, Öğrencilere ÖTV indirimi telefon ne zaman gelecek?, iPhone de ÖTV ne kadar?, Vergisiz iPhone kaç TL?, Öğrencilere ÖTV'siz telefon hangileri?

iPhone 14 Pro Max'in ne kadarı vergi?

40 bin TL'ye satılan bir cep telefonu ÖTV ve KDV kalktığında 20 360 bin TL'ye alınabilecek. Ancak sadece ÖTV muafiyeti uygulanması durumunda fiyatı kaba hesapla 30 bin TL'ye satılacak.

Ötv'siz telefon kaç para?

Öğrenciler için Vergisiz Telefon Kampanyası Ne Zaman Yürürlüğe Girecek? Öğrenciye vergisiz telefon desteği 1 Kasım 2023 itibariyle yürürlüğe girmiştir.


iPhone 13 Pro Max ötv'siz ne kadar?

Yüzde 12 TRT bandrolü Yüzde 50 Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) Toplam fiyata eklenen yüzde 20 KDV.

Öğrencilere ÖTV indirimi telefon ne zaman gelecek?

İLK ÖTV VE KDV'SİZ MODELLER NETLEŞTİ

Hürriyet'in edindiği bilgilere göre, Türkiye'de üretilen telefonlar arasında yer alan General Mobile'ın GM 24 Pro, GM 23, GM 23 SE, GM 22S, GM 22 Pro, GM 22 Plus modelleri ve E-tab 20 tableti öğrenciler tarafından vergisiz satın alınabilecek.



iPhone de ÖTV ne kadar?

Öğrenciye vergisiz akıllı telefon kampanyası için koşullar şu şekilde; * Başvuran kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması. * Başvuran kişinin açık öğretim programları hariç bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı öğrenci olması. * Başvuran kişinin, Cihaz Satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olması.

Vergisiz iPhone kaç TL?

Akıllı telefonlardan ilk olarak yüzde 1 oranında Kültür Bakanlığı Payı alınıyor. Bunun üzerine yüzde 12 TRT Bandrolü, ÖTV'siz fiyatı 1500 TL'yi aşmayan telefonlardan yüzde 25 ÖTV, 3000 TL'yi aşmayan telefonlardan yüzde 40 ÖTV, 3000 TL'nin üzerindeki telefonlardan ise yüzde 50 ÖTV alınıyor.

Öğrencilere ÖTV'siz telefon hangileri?

Fiyat ve Stok Durumu

Fakat şimdilik belirlenmiş iPhone 14 Pro Max fiyatı 43 bin 999 TL'dir. Pro Max'ın fiyatı, en ucuz iPhone 14 fiyatından, 30 bin 999 TL'den, 13 bin TL yüksektir. Cihaz ayrıca farklı depolama seçeneklerine de sahiptir.


Öğrencilere ÖTV'siz telefon kimler alabilir?

iPhone 14 Pro'nun başlangıç fiyatı 999 dolar olurken, iPhone 14 Pro Max'ın ise 1099 dolar olarak belirlendi.

Telefonda ÖTV ne kadar 2023?

Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek. ÖTV'SİZ TELEFON FİYATLARI NE KADAR?

14 Pro Max fiyatı ne kadar?

Vergisiz telefon satışı öğrenciler tarafından uzun zamandır bekleniyordu. Öğrencilere vergisiz (KDV ve ÖTV'siz) telefon satışı ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre ikinci el cihazlar kapsam dışı olacak.

Amerika'da iPhone 14 Pro Max ne kadar?

Buna göre, satın alım tarihi itibari ile 26 yaşından gün almamış Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve açık öğretim programları hariç bir yükseköğretim programına kayıtlı öğrenciler başvuru yapabilecek. Cihazın, vergiler dahil nihai satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçemeyecek ve cihaz ikinci el olamayacak.

Ötvsiz iPhone kimler alabilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı veya Kültür ve Turizm Bakanlığı sitesi üzerinden Genç Kart başvurusunda bulunulabilecek. Genç Kart'a sahip olunduktan sonra herhangi bir operatör veya mağazaya gidilerek kimlik ve öğrenci belgesi ile birlikte uygulama kapsamındaki telefon ve bilgisayarlar alınabilecek.

Benzer İçerikler