İphone 14 Pro Max Ötv Siz Fiyat

İphone 14 Pro Max Ötv Siz Fiyat İphone 14 Pro Max Ötv Siz Fiyat, iPhone ötv'siz ne kadar?, iPhone vergi ve ÖTV ne kadar?, Ötv'siz telefon kaç para?, Ötvsiz iPhone kimler alabilir?, iPhone 14 ÖTV ve KDV ne kadar?, iPhone 13 Pro Max ÖTV'siz ne kadar?, Apple'da ÖTV ne kadar?

iPhone ötv'siz ne kadar?

iPhone 15 Pro Max Vergisiz Fiyatı

Türkiye fiyatı ise 76,999 TL olarak şu anda piyasada satıştadır. Bu cihazın vergisiz fiyatı ise 37,815 TL oluyor. Yani hiç vergi alınmasaydı iPhone 15 Pro Max modeli sadece 37,815 TL olacaktı. Diğer cihazlarda alınan ÖTV vergisi yine bu cihazda da oldukça yüksektir.


iPhone vergi ve ÖTV ne kadar?

iPhone 14 modelleri dahil olmak üzere bütün akıllı telefonlardan vergisiz fiyat üzerinden yüzde 10 TRT bandrol ücreti alınıyor. Buna ek olarak yüzde 1 de Kültür Bakanlığı payı alınıyor. Bu oran dışında toplamın yüzde 50'si oranında ÖTV alınıyor. Bunun da üzerine yüzde 18 de KDV alınıyor.


Ötv'siz telefon kaç para?

40 bin TL'ye satılan bir cep telefonu ÖTV ve KDV kalktığında 20 360 bin TL'ye alınabilecek. Ancak sadece ÖTV muafiyeti uygulanması durumunda fiyatı kaba hesapla 30 bin TL'ye satılacak.

Ötvsiz iPhone kimler alabilir?

Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek. ÖTV'SİZ TELEFON FİYATLARI NE KADAR?


iPhone 14 ÖTV ve KDV ne kadar?

iPhone 14 modelleri dahil olmak üzere bütün akıllı telefonlardan vergisiz fiyat üzerinden yüzde 10 TRT bandrol ücreti alınıyor. Buna ek olarak yüzde 1 de Kültür Bakanlığı payı alınıyor. Bu oran dışında toplamın yüzde 50'si oranında ÖTV alınıyor. Bunun da üzerine yüzde 18 de KDV alınıyor.

iPhone 13 Pro Max ÖTV'siz ne kadar?

Akıllı telefonlardan ilk olarak yüzde 1 oranında Kültür Bakanlığı Payı alınıyor. Bunun üzerine yüzde 12 TRT Bandrolü, ÖTV'siz fiyatı 1500 TL'yi aşmayan telefonlardan yüzde 25 ÖTV, 3000 TL'yi aşmayan telefonlardan yüzde 40 ÖTV, 3000 TL'nin üzerindeki telefonlardan ise yüzde 50 ÖTV alınıyor.

Apple'da ÖTV ne kadar?

Telefonların vergisiz fiyatı üzerinden sırasıyla %1 oranında Kültür Bakanlığı Payı, %12 oranında TRT Bandrol Ücreti, ÖTV ve %18 oranında KDV alınıyor. Telefonun fiyatına göre ÖTV oranı %25, %40 ve %50 olarak değişiyor.

iPhone KDV ve ÖTV ne kadar?

iPhone 15 Pro Max'in 256 GB depolama alanına sahip versiyonundan 33.550 TL, 512 GB depolama alanına sahip sürümünden 35.153 TL, 1 TB depolama alanına sahip versiyonundan ise 37.131 TL vergi alınıyor. Bu miktarların yaklaşık değer olduğunu belirtelim.

iPhone 15 Pro Max ne kadar vergi?

İLK ÖTV VE KDV'SİZ MODELLER NETLEŞTİ

Hürriyet'in edindiği bilgilere göre, Türkiye'de üretilen telefonlar arasında yer alan General Mobile'ın GM 24 Pro, GM 23, GM 23 SE, GM 22S, GM 22 Pro, GM 22 Plus modelleri ve E-tab 20 tableti öğrenciler tarafından vergisiz satın alınabilecek.


Öğrencilere ÖTV'siz telefon hangileri?

Öğrenciye vergisiz akıllı telefon kampanyası için koşullar şu şekilde; * Başvuran kişinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması. * Başvuran kişinin açık öğretim programları hariç bir yükseköğretim kurumuna kayıtlı öğrenci olması. * Başvuran kişinin, Cihaz Satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olması.

Öğrencilere ÖTV'siz telefon kimler alabilir?

Öğrenciye vergisiz telefon desteği 1 Kasım 2023 itibariyle yürürlüğe girmiştir. Bu tarihten itibaren satın alınan ve belirli şartları sağlayan teknolojik cihazlar için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın https://gsbbiz.gsb.gov.tr/ web sitesinden başvuru süreçlerini başlatabilirler.

Öğrencilere cep telefonu ÖTV indirimi ne zaman?

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar ne zaman başladı? 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla alınan telefon, bilgisayar ve tabletler için kapsam dahilinde işlem yapılabilmekte olup 1 Kasım 2023 tarihinden önce satın alınan cihazlar kapsam dışında kalmaktadır.

Benzer İçerikler