İphone 13 Vergisiz Fiyatı 2024

İphone 13 Vergisiz Fiyatı 2024 İphone 13 Vergisiz Fiyatı 2024, iPhone 13 vergisiz fiyatı kaç TL?, iPhone 13 Kdvsiz ne kadar?, iPhone 14 Pro Max'in ne kadarı vergi?, iPhone 15 vergisiz ne kadar?, ÖTV'siz cep telefonu ne zaman?, Öğrencilere ÖTV'siz telefon fiyatları ne kadar?, Öğrencilere vergisiz iPhone Ne zaman?

iPhone 13 vergisiz fiyatı kaç TL?

Apple 14 128 GB cihazın vergisiz satış fiyatı 18 bin TL olarak belirlenirken, KDV, ÖTV ve diğer vergiler eklendiğinde bu fiyat 42 bin TL'ye yükselmektedir.

iPhone 13 Kdvsiz ne kadar?

iPhone 15 Vergisiz Fiyatı

En klasik ve ilk model olan iPhone 15 Türkiye fiyatı: 49.999 TL olarak satılıyor. Yukarıda saydığımız vergileri kaldırırsak yani vergisiz fiyatı 24.555 TL olacaktır.



iPhone 14 Pro Max'in ne kadarı vergi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11 Nisan'da açıkladığı üniversite öğrencileri için bir defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar vaadi 1 Kasım 2023'te yürürlüğe giriyor.

iPhone 15 vergisiz ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerine KDV'siz, ÖTV'siz vergisiz telefon şartlarını açıkladı. 9.500 TL satış fiyatını geçmeyen telefon ve bilgisayar modellerinde 5 bin 500 TL'ye kadar indirim uygulanacak.

ÖTV'siz cep telefonu ne zaman?

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar ne zaman başladı? 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla alınan telefon, bilgisayar ve tabletler için kapsam dahilinde işlem yapılabilmekte olup 1 Kasım 2023 tarihinden önce satın alınan cihazlar kapsam dışında kalmaktadır.

Öğrencilere ÖTV'siz telefon fiyatları ne kadar?

Öğrencilerin 26 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor

Resmi Gazete'de yayımlanan Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin tebliğe göre, destekten yararlanmak isteyen Yükseköğretim öğrencilerinin satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olmamaları gerekiyor.



Öğrencilere vergisiz iPhone Ne zaman?

KİMLER FAYDALANABİLECEK? Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek. Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.

Öğrencilere vergisiz telefon kimler alabilir?

iPhone 14 modelleri dahil olmak üzere bütün akıllı telefonlardan vergisiz fiyat üzerinden yüzde 10 TRT bandrol ücreti alınıyor. Buna ek olarak yüzde 1 de Kültür Bakanlığı payı alınıyor. Bu oran dışında toplamın yüzde 50'si oranında ÖTV alınıyor.

Vergisiz iPhone kimler alabilir?

En ihtiyaç olan nokta bu ay" demişti. 25 Ekim tarihli Resmi Gazete'de öğrencilere vergisiz cep telefonu kararı yayınlandı. Buna göre 9 bin 500 TL'yi aşmayan mobil telefon cihazları ile bilgisayar cihazlarının elektronik ortamda düzenlenen fatura ile yapılan satın alımlarında kullanılabilecek.

iPhone 13 vergisi kaç TL?

Mükerrer) sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Özel İletişim Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 22) ile, 6802 sayılı Gider Vergileri Kanununun 39 uncu maddesi gereğince mobil telefon aboneliğinin ilk tesisinde alınması gereken maktu özel iletişim vergisi tutarı 2024 yılı için 400,00 TL olarak belirlenmiştir.

Vergisiz iPhone alınıyor mu?

iPhone 15 ve iPhone 15 Plus; pembe, sarı, yeşil, mavi ve siyah olmak üzere beş yeni etkileyici renk seçeneğiyle sunuluyor. Ön siparişler 15 Eylül Cuma günü başlayacak ve her iki model de 22 Eylül Cuma gününden itibaren satışta olacak.

Vergisiz telefon gelecek mi?

UYGULAMADAN YARARLANMA ŞARTLARI NELER? Satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış, açık öğretim öğrencileri hariç, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yükseköğretim öğrencilerinin her birine, bir defaya mahsus olmak üzere teknolojik cihaz desteği ve bir yıllık internet desteği sağlanacak.

Benzer İçerikler