İphone 12 Vergisiz Fiyatı 2024

İphone 12 Vergisiz Fiyatı 2024 İphone 12 Vergisiz Fiyatı 2024, iPhone 12 vergisiz ne kadar?, iPhone 12 nin vergisi ne kadar?, Vergisiz iPhone kaç TL?, Vergisiz telefon kaç TL?, iPhone 12 neden kaldırıldı?, ÖTV'siz cep telefonu ne zaman?, Öğrencilere vergisiz telefon kimler alabilir?

iPhone 12 vergisiz ne kadar?

Vergisiz iPhone 12 ne kadar? iPhone 12 128 GB vergisiz ücreti 19.379 liradır.

iPhone 12 nin vergisi ne kadar?

20 bin liralık iPhone alan 8 bin liralık vergi ödeyecek!

Hatta iPhone 12 için tüketicilerin ödediği paranın yüzde 39 ile yüzde 43 arasındaki bir oranı devlete gidiyor.


Vergisiz iPhone kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerine KDV'siz, ÖTV'siz vergisiz telefon şartlarını açıkladı. 9.500 TL satış fiyatını geçmeyen telefon ve bilgisayar modellerinde 5 bin 500 TL'ye kadar indirim uygulanacak.

Vergisiz telefon kaç TL?

Fransa'da iPhone 12'nin satışının durdurulmanın ardından Apple bu ülkeye özel bir yazılım güncellemesi ile sorunu çözmeyi umuyor. Ülkede radyo frekanslarını denetleyen ajans, belirlenen sınırların üzerinde radyasyon yaydığı gerekçesiyle, iPhone'un bu model telefonunun satışını geçici olarak durdurmuştu.

iPhone 12 neden kaldırıldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11 Nisan'da açıkladığı üniversite öğrencileri için bir defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar vaadi 1 Kasım 2023'te yürürlüğe giriyor.

ÖTV'siz cep telefonu ne zaman?

Öğrencilerin 26 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor

Resmi Gazete'de yayımlanan Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin tebliğe göre, destekten yararlanmak isteyen Yükseköğretim öğrencilerinin satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olmamaları gerekiyor.


Öğrencilere vergisiz telefon kimler alabilir?

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar ne zaman başladı? 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla alınan telefon, bilgisayar ve tabletler için kapsam dahilinde işlem yapılabilmekte olup 1 Kasım 2023 tarihinden önce satın alınan cihazlar kapsam dışında kalmaktadır.

Öğrencilere vergisiz iPhone Ne zaman?

KİMLER FAYDALANABİLECEK? Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek. Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.

Vergisiz iPhone kimler alabilir?

Mükerrer) sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Özel İletişim Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 22) ile, 6802 sayılı Gider Vergileri Kanununun 39 uncu maddesi gereğince mobil telefon aboneliğinin ilk tesisinde alınması gereken maktu özel iletişim vergisi tutarı 2024 yılı için 400,00 TL olarak belirlenmiştir.

Telefon vergisi ne kadar 2024?

Öğrenciye vergisiz telefon için yüzde kaç indirim yapılıyor? Bir öğrenci olarak satın almak istediğiniz telefonun fiyatının yüzde 44'üne denk gelen kısmı geri alabilirsiniz. Tabii bunun için bir limit var. Bu limit 9 bin 500 TL olarak belirlendi.

Vergisiz telefon yüzde kaç indirim?

Başvuru süreci dün başladı. 26 yaşına girmemiş, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve açıköğretim programları dışında bir yükseköğretim programına kayıtlı olan öğrenciler başvuru destekten faydalanmak için başvuru gerçekleştirebiliyor. 9500 TL'yi geçmeyen cep telefonu modellerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Vergisiz 12 Pro Max ne kadar?

Şurada Paylaş! VERGİSİZ TELEFON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Teknolojik cihaz desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığının bilişim sistemi üzerinden başvuru yapacak.

Benzer İçerikler