İphone 11 Pro Max Vergisiz Fiyatı

İphone 11 Pro Max Vergisiz Fiyatı İphone 11 Pro Max Vergisiz Fiyatı, iPhone 11 Pro Max vergisi ne kadar?, Vergisiz iPhone fiyatları ne kadar?, iPhone 11 vergisi ne kadar 2023?, iPhone 11 de vergi ne kadar?, Vergisiz telefon kaç TL?, Vergisiz iPhone kaç yaş?, Öğrencilere vergisiz telefon kimler alabilir?

iPhone 11 Pro Max vergisi ne kadar?

iPhone 14 modelleri dahil olmak üzere bütün akıllı telefonlardan vergisiz fiyat üzerinden yüzde 10 TRT bandrol ücreti alınıyor. Buna ek olarak yüzde 1 de Kültür Bakanlığı payı alınıyor. Bu oran dışında toplamın yüzde 50'si oranında ÖTV alınıyor.

Vergisiz iPhone fiyatları ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de 7 Temmuz 2023 itibariyle yayımlanan kararla birlikte 6 bin 91 lira olan yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcı 20 bin TL'ye yükseltildi.


iPhone 11 vergisi ne kadar 2023?

İphone 11, 12, 13, 14 Telefon Modellerinde Vergi Oranı Yüzde Kaç? Türkiye'de tüm akıllı telefonlardan vergisiz fiyat üzerinden yüzde 10 TRT Bandrol Ücreti alınıyor. Akıllı telefonlardan ayrıca, yüzde 1 Kültür Bakanlığı Payı, yüzde 50 oranında ÖTV ve yüzde 18 KDV alınıyor.

iPhone 11 de vergi ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerine KDV'siz, ÖTV'siz vergisiz telefon şartlarını açıkladı. 9.500 TL satış fiyatını geçmeyen telefon ve bilgisayar modellerinde 5 bin 500 TL'ye kadar indirim uygulanacak.

Vergisiz telefon kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Cihaz satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olmak. Yükseköğretim öğrencisi olmak. (Yükseköğretim: ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora, tıpta uzmanlık ve sanatta yeterlik eğitimlerini kapsar.)

Vergisiz iPhone kaç yaş?

Öğrencilerin 26 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor

Resmi Gazete'de yayımlanan Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin tebliğe göre, destekten yararlanmak isteyen Yükseköğretim öğrencilerinin satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olmamaları gerekiyor.



Öğrencilere vergisiz telefon kimler alabilir?

KİMLER FAYDALANABİLECEK? Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek. Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.

Vergisiz iPhone kimler alabilir?

VERGİSİZ İPHONE FİYATLARI NE KADAR? Apple 14 128 GB cihazın vergisiz satış fiyatı 18 bin TL olarak belirlenirken, KDV, ÖTV ve diğer vergiler eklendiğinde bu fiyat 42 bin TL'ye yükselmektedir.

iPhone 14 Pro Max'in ne kadarı vergi?

iPhone 14 modelleri dahil olmak üzere bütün akıllı telefonlardan vergisiz fiyat üzerinden yüzde 10 TRT bandrol ücreti alınıyor. Buna ek olarak yüzde 1 de Kültür Bakanlığı payı alınıyor. Bu oran dışında toplamın yüzde 50'si oranında ÖTV alınıyor. Bunun da üzerine yüzde 18 de KDV alınıyor.

iPhone 11 KDV siz ne kadar?

1500 TL altındaki telefonlara %25, 1500 TL - 3000 TL aralığındaki telefonlara %40, 3000 TL ve üzeri fiyat etiketine sahip telefonlara %50 vergi uygulanır.

iPhone 11 KDV ve ÖTV ne kadar?

Şurada Paylaş! VERGİSİZ TELEFON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Teknolojik cihaz desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığının bilişim sistemi üzerinden başvuru yapacak.

Yurt dışı iPhone 11 vergisi ne kadar?

Öğrenciye vergisiz telefon için yüzde kaç indirim yapılıyor? Bir öğrenci olarak satın almak istediğiniz telefonun fiyatının yüzde 44'üne denk gelen kısmı geri alabilirsiniz. Tabii bunun için bir limit var. Bu limit 9 bin 500 TL olarak belirlendi.

Benzer İçerikler