Hurda Demir Kg Fiyatı

Hurda Demir Kg Fiyatı Hurda Demir Kg Fiyatı, 1 ton hurda demir kac tl?, 1 kilo karton ne kadar?, Pet şişe hurda fiyatı ne kadar?, 1 kg kağıt ne kadar?, 1 kg bakır ne kadar?, Şu an hurda fiyatları ne kadar?, 1 kg plastik kaç lira?

Hurda Demir Kg Fiyatı

DKP Hurda: 12,20 TL/Kg. Ekstra Hurda: 11,17 TL/Kg. Toplama Hurda: 10,54 TL/Kg. Mahalle Hurda: 10,51 TL/Kg. Grup Hurda: 11,23 TL/Kg. Teneke Hurda: 3,05 TL/Kg.

1 ton hurda demir kac tl?

Bakır Kablo Hurda Fiyatı: 190,24 TL/Kg. Külçe Bakır Fiyatları: 232,24 TL/Kg. Bakır İzotop Külçe Fiyatı: 234,24 TL/Kg.

1 kilo karton ne kadar?

Hurda plastik fiyatlarını öğrenmek için plastiğin bir çok çeşidi bulunmaktadır hemen hemen hepsinin sınıflandırması ayrı bulunmaktadır. Fiyatları 1 tl den 15 tl ye kadar plastik fiyatı bulunmaktadır.


Pet şişe hurda fiyatı ne kadar?

Eski defter kitap kilosu ne kadar? Diye soranlara, bizleri aramalarını öneriyoruz. Bu sayede elinizdeki hurda kitap ve defter miktarını öğrenerek net ve güncel bir fiyat teklifi sunabiliriz. Ortalama olarak hurda kitap fiyatları 2 ila 5TL arasında değişmektedir.

1 kg kağıt ne kadar?

1990'larda pazara sunulan 5.0 lt PET su şişesinin ağırlığı 96 gram iken şimdilerde, %30 oranında hammadde tasarruf edilerek ayni hacimdeki şişe 67 gram olarak üretilmektedir.


1 kg bakır ne kadar?

1 kilo kablo bakır fiyatı 100 Türk lirası ile 150 Türk lirası arasında değişmektedir. Metal borsası tarafından belirlenen ücretlere göre değerlendirme yapılmaktadır.

Şu an hurda fiyatları ne kadar?

Elektronik, kâğıt, kablo gibi hurda atıklarda ton başına farklı fiyatlar verilir. Aynı durum şişe ve alüminyum atıklar için de geçerlidir. Alüminyum meşrubat kutusunun tonu 5000 TL iken, plastik şişenin tonu 1500 TL olabilir.

1 kg plastik kaç lira?

Hurda krom kaç tl? Krom hurdası kilo fiyatları 6.00 TL ile 500.00 TL arasında malzemenin türüne göre değişmektedir.

Alüminyum kilo fiyatı ne kadar?

Musluk Hurda Fiyatı: 123,36 TL/Kg. Pirinç Hurda Fiyatı: 147,24 TL/Kg.

Eski kitap kilosu kaç TL?

1.grup: Ebatları bakımından kullanıma uygun olmayanlar, düzgün olarak sarılmayan rulo ve teller… 2.grup: Uzun kenarların kesilmesi ile ortaya çıkan hurdalar…

5 litrelik boş su şişesi kaç gram?

İçecek kutusu, karbonatlı alkolsüz içecekler, alkollü içecekler, meyve suyu, çaylar, bitki çayı, enerji içeceği vb. gibi sıvıları saklamak için tasarlanmış metal bir kaptır. İçecek kutuları alüminyumdan (dünya çapında üretimin% 75'i) veya kalay kaplamalı çelikten (dünya çapında% 25 üretim) yapılmaktadır.

Kola kutusunun kilosu ne kadar?

Hurda bakırın kilo fiyatını en güncel şekilde en yakın hurdacının fiyat listelerinden takip edebilirsiniz. Ya da bizlerin listesini aşağıdaki gibi inceleyebilirsiniz; Soyulmuş Bakır Fiyatı: 230,14 TL/Kg.

Geri dönüşüm Kağıt kilosu ne kadar?

0.25 – 1.5 tl arasında değişiklik gösterebilmektedir. Belirtilen fiyatlar İstanbul bazlı fiyatlardır.

Benzer İçerikler