Fiat Doblo 2024 Fiyat Listesi

Fiat Doblo 2024 Fiyat Listesi Fiat Doblo 2024 Fiyat Listesi, 2024 Doblo ne kadar?, Fiat Doblo sıfır fiyatları ne kadar?, Yeni Fiat Doblo ne zaman çıkacak?, Fiat Fiorino 2023 sıfır fiyatı ne kadar?, Yeni Fiat Doblo Türkiye'ye geldi mi?, Yeni Doblo hangi motor?, 2023 model sıfır Doblo kaç para?

2024 Doblo ne kadar?

Efsane Doblo'nun yerine gelecek olan yüzde yüz elektrikli Doblo, Türkiye pazarına 2023 yılı son çeyreğinde giriş yapacak. Avrupa fiyatının 31.250 Euro'dan başladığı elektrikli Doblo'nun Türkiye macerası diğer hafif ticari markalara göre avantajlı başlayabilir.

Fiat Doblo sıfır fiyatları ne kadar?

Fiat, yeni Doblo'nun Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Stellantis Grubu'ndaki kardeşleri Citroen Berlingo, Peugeot Rifter ve Opel Combo gibi modeller ile aynı platformu kullanacak model, yeni tasarımı ile dikkat çekecek. Modelin dizel versiyonları satışa sunulurken, elektrikli versiyonlar Türkiye'ye gelmeyecek.


Yeni Fiat Doblo ne zaman çıkacak?

Yeni nesil Doblo, manuel şanzımanlı 100 HP gücünde 1,5 litrelik dizel motor seçeneği ve yine aynı motor seçeneğinde hem manuel hem de 8 ileri otomatik şanzımanlı 130 HP gücündeki iki motorla satışa sunuldu.

Fiat Fiorino 2023 sıfır fiyatı ne kadar?

Yeni Fiat Doblo Cargo'nun başlangıç fiyatı 509.900 TL, Fiat Doblo Combi'nin başlangıç fiyatıysa 644.900 TL. Yeni Fiat Doblo Cargo, Standart ve Maxi olmak üzere 2 farklı gövde uzunluğuna sahip. Sadece manuel şanzımanlı olarak alınabilen yeni Doblo Cargo'da 1.5 100 HP BlueHDi motor seçeneği sunuluyor.

Yeni Fiat Doblo Türkiye'ye geldi mi?

2023 Yeni Doblo Fiyat Listesi

Fiat 2023 yılı için Doblo Combi ve Cargo lansman özel fiyatlarını şu şekilde açıkladı: Combi Easy model 1.5 100HP MT 788.000 TL. Combi Urban model 1.5 130HP MT 838.800 TL. Combi Urban model 1.5 130HP AT 910.000 TL.


Yeni Doblo hangi motor?

Doblò'nun Active, Carioca, Dynamic, Premio, Safeline ve VIP donanımları mevcuttur.


2023 model sıfır Doblo kaç para?

Bu yetkili ayrıca, Tofaş'ın üreteceği orta boy hafif ticari araçların dördünün Citroen, Fiat, Opel ve Peugeot markalı olacağını ve beşincisi markanın daha sonra isimlendirileceğini aktardı.

Fiat Doblo 2023 model fiyatı ne kadar?

Yeni Nesil Doblo; 1,5 litrelik iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bunlardan ilki, 100 HP güç üreten ve 6 ileri manuel şamzıman ile kombinlenmiş dizel motor. İkinci motor seçeneğine ise 130 HP güce 6 ileri manuel şanzıman ve 8 ileri tam otomatik şanzımanlar eşlik ediyor.

Kaç çeşit Doblo var?

Her iki motor türünde de stoklarla sınırlı olmak koşulu ile otomatik şanzıman seçeneği sunulabilen aracın 8 ileri otomatik ve 6 ile manuel şanzıman seçenekleri, benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni Fiat Doblo Combi, yenilikçi tasarım özelliklerine sahip.

Fiat Doblo yerine ne üretilecek?

Fiat ticari araçlar: İtalyan üretici Fiat'ın hafif ticari araçları Fiat Fiorino ve Fiat Doblo da ülkemizde sıklıkla tercih ediliyor.

Yeni Fiat Doblo hangi şanzımanı kullanıyor?

2000'DEN BERİ BURSA'DA ÜRETİLİYOR

23 yıldır Türkiye'de üretilen Fiat Doblo'nun üretimine, Fiat'ın dünyada ilk kez bir modelinin üretimini İtalya dışında tek bir ülkede gerçekleştirmesi kararıyla, 2000 yılının Eylül ayında Tofaş'ta başlandı.


Yeni Doblo otomatik mi?

Bu kararın ardındaki en büyük sebep ise markaların ortak üretim faaliyetlerini artırarak maliyetleri düşürme isteği. Bu nedenle Fiat (Doblo), Peugeot (Rifter), Opel (Combo), Citroen (Berlingo) ve Toyota (Proace City), aynı alt yapı ile hafif ticari üretimi yapacak.

Benzer İçerikler