Doyuyo Menü

Doyuyo Menü Doyuyo Menü, Doyuyo markası kime ait?, Doyuyo tavuk dünyasının mı?, Doyuyo Burger helal mi?, Pardo Food kime ait?, Doyuyo Türk mü?, Tavuk Dünyası kime satıldı?, Dürümle nin sahibi kim?

Doyuyo markası kime ait?

Doyuyo, Türkiye'de AVM food-court konseptlerine farklı bir soluk getiren “Tavuk Dünyası”​ markasının mucidi Pardo Food ekibi tarafından hayata geçirildi.

Doyuyo tavuk dünyasının mı?

Hakkımızda. Doyuyo! Türkiye'deki AVM food court konseptlerine farklı bir soluk getiren "Tavuk Dünyası" mucidi Pardo Food ekibinin yeni konsepti... Tavuk Dünyası konseptini geliştirdikten sonra Carmelo Cafe ve Panpini markalarını da ortaya çıkaran Pardo Food, Doyuyo!


Doyuyo Burger helal mi?

Doyuyotr - Doyuyo! menülerinde trans yağa, çin tuzuna, katkı maddelerine yer yok; yerli üretim helal kesim etlerle sağlıklı lezzetler var!

Pardo Food kime ait?

2012 yılında Tavuk Dünyası konseptini hayata geçiren Pardo Food, 2017 yılında markayı tüm Türkiye'de üst bilinirlik seviyesine sahip, toplam 140 şubesi olan bir zincire dönüştürdü. Tavuk Dünyası 2017 yılında Mediterra Capital şirketi tarafından satın alındı.

Doyuyo Türk mü?

Doyuyo'da dünyanın sevdiği kızarmış tavuk lezzetini, sıradan bir fast food ürünü olmaktan çıkarıp global ve lokal tatlar ile harmanladık. Bugün bir Türk markası olarak uluslararası düzeyde bir lezzeti sahiplenmekten gurur ve heyecan duyuyoruz.

Tavuk Dünyası kime satıldı?

"Beş yıl önce girdiği yeme – içme sektöründe kendine yepyeni bir kulvar açan ve hızlı büyümesiyle dikkat çeken Tavuk Dünyası'nın çoğunluk hisseleri, 2015 yılında önde gelen özel sermaye fonlarından Mediterra Capital ve yatırımcılarının restoran sektöründeki iştiraki Global Restaurant Investments Sarl tarafından satın ...


Dürümle nin sahibi kim?

DÜRÜMLE'nin hâlihazırdaki paylarının %(…..)'i Onur SULKARALAR'a, %(…..)'si ise Fethi Saruhan TAN tarafından kontrol edilen Saran Yiyecek ve İçecek A.Ş.'ye (SARAN) aittir.

Tavuk Dünyası kimin israil'in mi?

Tavuk Dünyası, İsrail malı değildir. Firma, tamamen Türk sermayesi ile yönetilmektedir ve ürünlerinin tamamı Türkiye'de üretilmektedir.

Doyuyo franchise ne kadar?

Doyuyo markasınında 2020 yılı sonuna kadar 30-40 restoran sayısına ulaşmak isteniyor. 2022 yılına kadar 100 restoran hedefinin ardından yurt dışı hedefleri bulunan markanın franchise bedeli her şey dahil anahtar teslim fiyatı 1 ile 1,5 milyon TL arasında değişiyor.

Doyuyo hangi illerde?

Temmuz 2019'da Özdilek Park AVM'de açılan ilk mağazasının ardından İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm Türkiye'de hızla yayılan yeni Lezzet Zinciri Doyuyo!,Tavuk Dünyası'nın mucidi Pardo Food ekibi tarafından hayata geçirildi. Farklı menüsü, özgün lezzetlerini ve soslarını ortaya çıkaran “Doyuyo!

KFC helal mi haram mı?

KFC'DE YALNIZCA "HELAL SERTİFİKALI" BANVİT, LEZİTA, GEDİK, ŞENPİLİÇ VE KESKİNOĞLU ÜRÜNLERİ KULLANILMAKTADIR. KFC, Türkiye'nin dört bir yanına, usta eller tarafindan 100% taze tavuk etiyle hazırlanan eşsiz lezzetlerini ve yenilikçi ürünlerini tavukseverlerin beğenisine sunmaya hızla devam ediyor.

Doyuyo self servis mi?

Gurme çıtır lezzetlerimizi Türkiye'nin farklı noktalarındaki fast-casual a la carte ve self servis restoranlarımızda tadabilir, menünüzü beklerken Doyuyo mutfağından başlangıç seçenekleriyle dört dörtlük bir lezzet deneyimi yaşayabilirsiniz.

Benzer İçerikler