Chivas Regal 18 Gold Signature Fiyat

Chivas Regal 18 Gold Signature Fiyat Chivas Regal 18 Gold Signature Fiyat, Chivas Regal 18 Gold Signature ne kadar?, Chivas Regal Gold Signature nedir?, Chivas 18 kaç yıllık?, 18 yıllık Chivas tadı nasıl?, Chivas Regal 18 yıllık mı?, En pahalı viski ne kadar?, 18 yıllık chivas ne ile içilir?

Chivas Regal 18 Gold Signature ne kadar?

%40 alkol oranıyla şişelenmiş Chivas'ın en beğendiğim ekspresyonudur. Chivas Regal'in baş harmancısı Colin Scott'ın 20 farklı single maltı özenle harmanlayarak yarattığı Chivas Regal 18 Gold Signature, zengin ve kompleks yapısı ile oldukça dikkat çekici bir harman.

Chivas Regal Gold Signature nedir?

Chivas Regal 18 Gold Signature (İskoç Harman, 40% abv)

Damak: Oldukça yumuşak, kremamsı ve ipeksi bir dokusu var. Çikolata, esmer şeker, vanilya aromalarına ek olarak meşe ve tarçın. Meyvemsi ve baharatlı. Bitiş: Uzun, sıcak ve tatlı.


Chivas 18 kaç yıllık?

Bahsi geçen viski 25 yıllık bir harman olan Chivas Regal 25'tir. Chivas Regal, 1933'de ABD alkol yasağının (Prohibition) sona ermesinin ardından 1939 yılında bugün bildiğimiz 12 yıllık harmanlanmış viskiyle piyasaya dönmüştür.

18 yıllık Chivas tadı nasıl?

Birleşik Krallık'ta 2,1 milyon sterline (75 milyon TL) alıcı bulan İskoç viskisi, açık artırmada satılan en pahalı içki rekorunu kırdı. Londra'daki Sotheby's Müzayede Evi'nde dün açık artırmaya çıkan 1926 tarihli Macallan viskisi, satış öncesi tahmin edilen fiyatın iki katına satıldı.

Chivas Regal 18 yıllık mı?

chivas regal, dimple, teacher's gibi scotchlar da gayet kaliteli olduğundan on the rocks içilmesi tavsiye edilir.

En pahalı viski ne kadar?

Birçok viski şişesinin üzerinde 12, 18, 21 gibi sayılar olduğunu göreceksiniz. Eğer bir harman viskiden bahsediyorsak, şişenin üzerindeki sayı o viskinin harmanında bulunan en genç viskinin yaşını verir.

18 yıllık chivas ne ile içilir?

Viski yüksek alkol içeriği nedeniyle şarap veya bira gibi düşük alkollü içkiler gibi bozulmaz, bayatlamaz, okside olmaz. Viski şişelerinizi çok ekstrem koşullara maruz bırakmadığınız takdirde uzun yıllar boyunca rahatça evinizde saklayabilirsiniz.

18 lik viski ne demek?

Chivas Regal 25 (Blended Scotch, 40 abv)

Portakal, şeftali, çikolata ve karamel tatlarına meşe ve hafif fındık eşlik ediyor. Oldukça tatlı ve hafif. Pürüzsüz bir içime sahip. Bitiş: Meyvemsi ve hafif baharatlı, orta uzunlukta, dolgun bir bitiş.


Chivas Regal bozulur mu?

Viski bir keyif içkisidir ve nasıl keyif alıyorsanız o şekilde içmeniz en güzelidir. Dünyanın dört bir yanında viskiyi farklı şekillerde tüketen birçok viski sever var. Sek, buzlu, bol buzlu (on the rocks), sodayla, kolayla veya su ile…. Bu tamamen sizin kişisel tercihlerinize kalmış.

25 yıllık Chivas tadı nasıl?

Chivas Regal 12 (İskoç Harman, 40% abv)

Damak: Oldukça yumuşak ve tatlı karakterde. Vanilya, karamel, bal ve hafif narenciye aromalarına kuruyemiş, tahıl ve baharat eşlik ediyor. Kremamsı ve fazlasıyla kolay içimli.


Viski ile ne içilir?

Kişisel tercihlerinize göre viskinize dilediğiniz şekilde buz koyabilirsiniz. Hatta dilerseniz soda, su, kola veya herhangi bir gazlı içeceği de viskinize koyabilirsiniz.

Viskinin yanına ne iyi gider?

Chivas Regal'ın tarihi, 19. yüzyıla dayanır. İskoçya'nın Speyside bölgesinde, 1801 yılında James ve John Chivas kardeşler tarafından kurulan bir bakkal dükkânıyla başlar.

Benzer İçerikler