Bu Dua İle Sınavı Kazandım

Bu Dua İle Sınavı Kazandım Bu Dua İle Sınavı Kazandım, Hangi duayı okursak sınavda başarılı oluruz?, Başarı için Allah'ın hangi ismi?, Başarı için hangi zikir?, Kalem Suresi zihin açıklığı için kaç kere okunmalı?, Sınavın iyi geçmesi için hangi sure okunur?, Sınav için Allah'ın hangi ismi okunur?, Başarı duası kaç kere okunmalı?

Hangi duayı okursak sınavda başarılı oluruz?

"Rabbi edhılnî müdhale sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve'c'al li min ledünke sultânen nasîrâ." (10 Kere) (İsra suresi 80. ayet) ANLAMI: "Ya Rabbi! Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çikar. Katından bana yardım edici bir kuvvet ihsan eyle."

Başarı için Allah'ın hangi ismi?

Ya Hafız Ya Rakib Ya Nasır Ya Allah. Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma; Rabbim! İşimi hayırla tamama erdir. SINAVA GİRERKEN HANGİ DUA OKUNMALIDIR?


Başarı için hangi zikir?

- Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, ayeti sınavda başarı için 7 kez okunabilir. - Sınavda unutkanlık olmaması için Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în.

Kalem Suresi zihin açıklığı için kaç kere okunmalı?

Şerden korunmak için 10 defa Kalem suresi okunabilir. Başarılı bir sınav sonucu için zihin açıklığı üzerine Kalem suresinin ilk 5 ayeti okunmalıdır. Kalem suresi sınava girecek öğrencinin kalemine 1-3 ya da 7 kez okunduğu zaman Allah'ın izni başarı sağlanabilir. Kalem Suresi 51 ve 52.

Sınavın iyi geçmesi için hangi sure okunur?

Sınavlara girmeden önce, “Rabbi edhılnî müdhale sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve'c'al li min ledünke sultânen nasîrâ.” (isra suresi;80) okunmalıdır. Ardından sınav için sıraya oturduktan sonra ise, "Rabbi'şrah li Sadri ve yessir li emri,va'hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî." okunur.

Sınav için Allah'ın hangi ismi okunur?

-Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün. İyyâke na'büdü ve iyyâkenesta'în. İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ.” On dokuz defa okunacak.


Başarı duası kaç kere okunmalı?

Beni doğru giriş ile girdir ve doğru çıkış ile çıkar. Ya Rab, katından bana yardımcı kuvvet nasip eyle. Bu dua sınava girilmeden 3 kez okunursa, Allah imtihana girecek olan kişiye yardımcı olacaktır.

Inşirah suresi sınav için kaç kere okunur?

rabbül arşil azîm,”ayetini yedi defa okuyanın Allah'ın. izniyle her istediğinin olacağı rivayet edilmektedir. ????İmtihana (Sınava girerken şu dua okunur. ????Rabbi yessir ve la tü-assir Rabbi temmim bil hayr.

Sınava girecek olan çocuğa hangi dua okunur?

Rabbi Yessir ve la tüasir, rabbi temmim bil hayr. Türkçesi: Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme. Rabbim bu işimi hayırla tamamla.

Sınava girecek kişi için hangi dua okunmalı?

Sınavlara girmeden önce, “Rabbi edhılnî müdhale sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve'c'al li min ledünke sultânen nasîrâ.” (isra suresi;80) okunmalıdır. Ardından sınav için sıraya oturduktan sonra ise, "Rabbi'şrah li Sadri ve yessir li emri,va'hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî." okunur.

Derse odaklanmak için hangi dua okunur?

Katından bize rahmet ver ve işimizi kolaylaştır, bizi rüşde (başarıya) eriştir." "Bismillahirrahmanirrahim" "Allahümme ahricna min zulumatil vehmi ve ekrimna bi nuril fehmi veftah Aleyna ebvabe fadlike venşur Aleyna hazaine Rahmetike bi Rahmetike ya Erhamerrahim." Bir kimse derse başlamadan önce bu duayı 3 veya 7 kere ...

Sınava giderken ne renk giymeli?

Sakinlik, öz güveni, kendine odaklanmayı sağladığı gibi sınav sırasında bu özellikleri yaşatır YEŞİL rengi. Öğrenciler sınava giderken rahatlıkla kullanabilirler.

Benzer İçerikler