Big Chefs Menü Fiyatları 2024

Big Chefs Menü Fiyatları 2024 Big Chefs Menü Fiyatları 2024, Big Chef alkol var mı?, Big Chefs Türk markası mı?, Big Chef in sahibi kim?, Big Chefs kac sube?, Bigch caiz mi?, Bigch haram mı?, Big Chef israilin mi?

Big Chef alkol var mı?

Şirket, yenilikçi konsepti ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır. Ayrıca, şirketin menüsünde sebzelerden etlere, balıklardan makarnalara, tatlılardan içecek seçeneklerine kadar geniş bir yelpaze bulunmaktadır. Restoranda alkollü içecek servisi de yapılmaktadır.

Big Chefs Türk markası mı?

Grubun 2007 yılında Ankara'da kurulan ana markası olan ve yerel ürün, yerel lezzet, kadın üretici ve sürdürülebilirlik kavramlarını menüsünde ve hizmet anlayışında yaratıcı şekilde işleyen Türkiye'nin lider full servis restoran zinciri markası BigChefs; 2014 yılında ilk yurt dışı şubesini, 2019 yılında ise ilk Avrupa ...


Big Chef in sahibi kim?

2007' de Ankara'da doğan BigChefs'in ünü Türkiye sınırlarını çoktan aştı, markanın yaratıcısı Gamze Cizreli' nin de… ODTÜ İşletme Bölümü' nden mezun, çocukluğunun geçtiği Diyarbakır' ın mutfağına âşık, ekip ruhuna inanan, güler yüzlü, enerjik, yaratıcı, disiplinli ve cesur bir kadın girişimci… Evet, cesur.

Big Chefs kac sube?

Aylık Şube Sayısı Bildirimi – Temmuz 2023

1 Haziran 2023 tarihi itibarıyla 106 şubeye sahip olan şirketimizin 1 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla şube sayısı, Türkiye'de 24 şehirde 102 şube, yurt dışında 7 ülkede 9 şube olmak üzere, toplam 111'e ulaştı.


Bigch caiz mi?

Beğenip yayarsanız da güzel olur. #BIGCH BigChefs halka arzı, Katılım Endeksi'nde yer almayacak dolayısıyla caiz değil. Halka arzına katılmayacağım.

Bigch haram mı?

BigChefs (BIGCH) katılım endeksi

(BIGCH), Borsa İstanbul'un yayınladığı son bilgilendirmeye göre katılım endeksi kriterlerini karşılamamaktadır ve BIST katılım endeksine dahil değildir. Helal hassasiyeti olan yatırımcılar için uygun olmadığı değerlendirilmektedir.



Big Chef israilin mi?

BigChefs, 2007'de Gamze Cizreli tarafından kurulmuş Ankara merkezli restoran zinciridir.

BIGCH açılımı nedir?

Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. BigChefs hisse kodu #BIGCH olarak belirlendi.

BigChefs ismi nereden gelir?

İşte BigChefs de ismini, Gamze Cizreli'nin ve bahsettiğim üç şefin hikayesinden aldı. Oluşturduğu bu markanın öne çıkmasını ve farklı olmasını amaçlayan Cizreli, 7/24 açık olacak ilk şubesini açtı.

BigChefs ne kadara satıldı?

Hürriyet Gazetesi'nden Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre; son olarak Gamze Cizreli tarafından kurulan ve yıllık cirosu 200 milyon liraya yaklaşan Big Chefs'in yüzde 40'ı özel sermaye fonu olan Taxim Capital'e geçti.

BigChefs kime satıldı?

Yatırımcıları arasında Avrupa Kalkınma ve İmar Bankası (EBRD), Avrupa Yatırım Fonu (EIF), Alman Yatırım ve Kalkınma Bankası (DEG) gibi uluslararası kurumları barındıran Taxim Capital, Big Chefs'in yüzde 40'ını satın aldı

BigChefs ilk nerede açıldı?

Siz bunu yıktınız, ilk Big Chefs'i Ankara'da açtınız. Big Chefs'in kuruluş sürecinde neler yaşadınız? 2007 yılında hayatıma yeni bir sayfa açarak Big Chefs markasını yaratmaya karar verdim.

Benzer İçerikler