Batumda İphone Fiyatları

Batumda İphone Fiyatları Batumda İphone Fiyatları, iPhone 14 Batum'da ne kadar?, iPhone 15 Pro Max Batum'da ne kadar?, iPhone Batum'da ne kadar?, Batum'da iPhone 14 Pro Max kaç para?, Gürcistan'da iPhone 14 Pro Max kaç para?, Apple 14 Pro en ucuz hangi ülkede?

iPhone 14 Batum'da ne kadar?

iPhone 15 Pro Max 256 GB modeli Gürcistan'da 4.549 lari'ye satılmaktadır. Ocak 2024 itibari ile iPhone 15 Pro Max 256 GB modelinin TL karşılığı 46.189 ₺'dir.

iPhone 15 Pro Max Batum'da ne kadar?

Gürcistan'da iPhone 14 Pro Max 256 GB, Gürcistan'ın resmi para birimi olan lari ile toplam da 5399 Lari yani Türk Lirası ile 37.695 birimdir.


iPhone Batum'da ne kadar?

Tüm detayları dikkate aldıktan sonra sırada en ucuz iPhone'un hangi ülkede olduğunu öğrenmek var. Günümüz itibariyle en ucuz iPhone ABD'de satılıyor. Örneğin bir iPhone 14 Pro Max satın almak istediğinizde başlangıç fiyatı olarak 1.099 dolarlık bir ödeme yapmanız gerekiyor.

Batum'da iPhone 14 Pro Max kaç para?

2023 Eylül itibariyle, iPhone 15 ve 15 Pro'nun ülke bazında güncel fiyat listesine göre Nukeni, Apple Online Store sayfasını referans alarak "iPhone en ucuz hangi ülkede?" sorusuna yanıt veriyor. 2023 Eylül verilerine göre, iPhone'un en yüksek fiyatla satıldığı ülke Türkiye.


Gürcistan'da iPhone 14 Pro Max kaç para?

Taksici dostumuzun yönlendirmesiyle iPhone almak için Batum'daki Carrefour alışveriş merkezine gidiyoruz. AVM'de Apple resmi satıcısı olarak iPlus diye bir mağaza var. Soluğu hemen orada alıyoruz.

Apple 14 Pro en ucuz hangi ülkede?

Gürcistan Batum'da uygun fiyatlı hediyelik eşyaların en başında, Batum temalı magnet, kartpostal ve anahtarlıklar gelmektedir. Arkasından hemen yöreye ait kıyafetler, örtüler, bambu bardaklar ve termoslar gelir.

2023 en ucuz iPhone hangi ülkede?

iPhone'ların en ucuz satıldığı ülkeler arasında Japonya, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Kore, Tayland, Avustralya, Tayvan, Hong Kong, Singapur, Avusturya ve Birleşik Arap Emirlikleri yer almaktadır.

Batum iPhone nereden alınır?

Telefonu Japonya'da satın alırsanız ve ayrılmadan önce %10 satış vergisini geri alırsanız, maliyeti $763 olacaktır. İkinci en uygun ülkeler sırasıyla $824 ile Çin ve $833 ile Kanada'dır. Birkaç ülke, ABD'den biraz daha ucuz olan diğer ülkelerdir.

Batumdan ucuz ne alınır?

Tabloya göz attığımızda iPhone 15'in en ucuz olduğu ülkenin 763 dolar ile Japonya olduğunu görüyoruz. Hemen ardından ise onu Asya'nın yükselen yıldızı Çin takip ediyor. Üçüncü sırada ise ABD'nin komşusu Kanada yer alıyor.

En ucuz iPhone nereden alınır ülke?

YURT DIŞINDAN KAÇ TANE TELEFON GETİRİLEBİLİR? Yeni düzenleme sonrasında 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olan şekilde yurt dışından telefon getirme şartı değiştirildi. Artık yurt dışına çıkan vatandaşlar yanlarında her 3 yılda 1 adet telefon getirebilecek.

iPhone hangi ulkede en ucuz?

Akıllı telefonun ülkemizde resmi olarak vergilerle birlikte 56 bin 999 TL'ye satıldığını belirtelim. O halde merak edilen tepe modellere geçelim. iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin Gürcistan fiyatı ise sırasıyla 3 bin 999 Gürcistan larisi ve 4 bin 749 Gürcistan larisi şeklinde.

iPhone en ucuz hangi ülke?

Gürcistan'ın resmi dili Gürcüce'dir; Abhazya özerk cumhuriyetinde Abhazca da resmi dil kabul edilmiştir. Güney Kafkas dillerini konuşan nüfusun oranı % 83'8dir (Buna Gürcüce, Megrelce, Lazcave Svanca dahildir). Kalan nüfusun % 6,5'i Azerice, % 5,7'si Ermenice ve % 4,5'i başka dilleri konuşur.

Benzer İçerikler