Algıda Fiyat Listesi

Algıda Fiyat Listesi Algıda Fiyat Listesi, Magnum ne kadar 2023?, Cornetto ne kadar 2023?, Magnum fiyatları ne kadar?, Algida Türk malı mı?, Magnum 100 bin TL nerede kullanılır?, Magnum ne kadar Bim?

Magnum ne kadar 2023?

₺25,00 ( KDV Dahil ) Bu ürün stoklarda 48 AD mevcuttur.

Cornetto ne kadar 2023?

₺22,50 ( KDV Dahil )


Magnum fiyatları ne kadar?

1990 yılında Türkiye'ye merhaba diyen Algida, dünya çapındaki dondurma,uzmanlığını, Türk damak tadıyla harmanlayarak 7'den 70'e herkes ile dondurmanın,lezzetini ve mutluluğunu paylaşıyor!

Algida Türk malı mı?

Çekilişte her aylık dönem için 4 kişi her biri 100.000 TL'lik Magnum Card Param Hediye Kartı ikramiyesi kazanacaktır. Magnum Card Param Hediye Kartı; Türkiye genelindeki mağazalarda geçerlidir.


Magnum 100 bin TL nerede kullanılır?

BİM Türkiye - Magnum Mini Dondurma çeşitleri 84,90 TL... | Facebook.

Magnum ne kadar Bim?

Yaz aylarının vazgeçilmez ürünü dondurma, hem mutlu ediyor, hem serinletiyor. Topu 10 TL'den satılan dondurma, pahalı olsa bile vazgeçilmiyor.

1 top dondurma ne kadar?

Unilever'in en kârlı yan kuruluşu olan Algida, çeşitli ülkelerde yerel dondurma firmalarının satın alınıp isimlerinin değiştirilmesi ile global pazarda büyük yer edinmiştir. Unilever, genellikle aynı dondurmaları aynı isimle üretir.

Algida'nın sahibi kim?

Algida, Türkiye'nin önde gelen gıda ve içecek şirketlerinden biri olan Ülker tarafından üretiliyor. 1982 yılında Türkiye'de piyasaya sürülen Algida, geniş ürün yelpazesi ve lezzetli dondurmalarıyla hızla popüler oldu.

Algida hangi ülkeye ait?

Magnum, İngiltere/Hollanda şirketi Unilever'in bir parçası olan ve birçok ülkede farklı isimlerle faaliyet gösteren dondurma markası Algida'nın bir ürünüdür.

Magnum Türk malı mı?

Şu anda Magnum dondurma ürünlerimizin hiçbiri Helal sertifikalı değildir. Bununla birlikte, GMWA ile beraber, onlara ürün bilgilerini sağlayarak konuyla ilgili çalışıyoruz.

Magnum caiz mi?

Ürünlerimizin hiçbirinde alkol, domuz yağı veya elde edilen katkı maddesi gibi hammaddeler kullanılmamaktadır.

Magnum da alkol var mi?

Golf Dondurma, 2003 yılında Bursa Fabrikası'nda 10 milyon litre kapasitesiyle üretime başlamıştır. Günümüzde, Bursa ve Kahramanmaraş Fabrikaları olmak üzere 200 milyon litreye ulaşan üretim kapasitesine sahip dev bir yerli üretici haline gelmiştir.

Benzer İçerikler