14 Pro Max Vergisiz Fiyat

14 Pro Max Vergisiz Fiyat 14 Pro Max Vergisiz Fiyat, iPhone 14 Pro Max vergisiz ne kadar?, iPhone 14 vergisiz fiyatı ne kadar?, iPhone 15 Pro Max vergisi ne kadar?, Telefonlar vergisiz kaç TL?, Türkiye'de iPhone 14 Pro Max fiyatı nedir?, iPhone 14 Pro Max neden Türkiyede yok?, Vergisiz iPhone kimler alabilir?

iPhone 14 Pro Max vergisiz ne kadar?

iPhone 15 Pro Max Vergisiz Fiyatı

Bu cihazın vergisiz fiyatı ise 37,815 TL oluyor. Yani hiç vergi alınmasaydı iPhone 15 Pro Max modeli sadece 37,815 TL olacaktı. Diğer cihazlarda alınan ÖTV vergisi yine bu cihazda da oldukça yüksektir. Toplamda alınan ÖTV vergisi 22,689 TL olarak belirlendi.


iPhone 14 vergisiz fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 26 Eylül'de gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından vergisiz telefon şartlarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi geçmeyen telefonlarda 5 bin 500 TL'ye kadar indirim uygulanacağını duyurdu.


iPhone 15 Pro Max vergisi ne kadar?

Fiyat ve Stok Durumu

Fakat şimdilik belirlenmiş iPhone 14 Pro Max fiyatı 43 bin 999 TL'dir. Pro Max'ın fiyatı, en ucuz iPhone 14 fiyatından, 30 bin 999 TL'den, 13 bin TL yüksektir. Cihaz ayrıca farklı depolama seçeneklerine de sahiptir.


Telefonlar vergisiz kaç TL?

Foxconn, Apple'ın yoğun siparişlerine rağmen kahatılmak zorunda kalındığı için iPhone 14 Pro üretimi de otomatik olarak durdu. Bu Apple'ın ilerleyen dönemdeki siparişlerine ve tedariğinde farklı planlar çizmesine neden olacak.

Türkiye'de iPhone 14 Pro Max fiyatı nedir?

Cep telefonunda vergi muafiyetinden üniversite öğrencileri yararlanacak. Düzenleme bir defaya mahsus olarak gerçekleştirilecek. Üniversitelerin önlisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan öğrenciler vergisiz cep telefonundan yararlanabilecek.

iPhone 14 Pro Max neden Türkiyede yok?

Öğrencilerin 26 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor

Resmi Gazete'de yayımlanan Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesine ilişkin tebliğe göre, destekten yararlanmak isteyen Yükseköğretim öğrencilerinin satın alma tarihi itibarıyla 26 yaşından gün almamış olmamaları gerekiyor.



Vergisiz iPhone kimler alabilir?

Vergiler dahil nihai satış fiyatının 9.500 TL altındaki teknolojik cihazlar içinde telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar kapsam içerisinde değerlendirilir. 9.500 TL altında satın alınmış olan telefon, bilgisayar ve tablet yapılmasıyla geri ödenecektir.

Öğrencilere vergisiz telefon kimler alabilir?

iPhone 15 Pro Max 256 GB modeli Gürcistan'da 4.549 lari'ye satılmaktadır. Ocak 2024 itibari ile iPhone 15 Pro Max 256 GB modelinin TL karşılığı 46.189 ₺'dir.

Vergisiz telefon indirimi ne kadar?

Mükerrer) sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Özel İletişim Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 22) ile, 6802 sayılı Gider Vergileri Kanununun 39 uncu maddesi gereğince mobil telefon aboneliğinin ilk tesisinde alınması gereken maktu özel iletişim vergisi tutarı 2024 yılı için 400,00 TL olarak belirlenmiştir.

Gürcistan'da iPhone 15 Pro Max ne kadar?

Şurada Paylaş! VERGİSİZ TELEFON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Teknolojik cihaz desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığının bilişim sistemi üzerinden başvuru yapacak.

Telefon vergisi ne kadar 2024?

Devlet, üniversite okuyan öğrencilere destek amacıyla 9,500 TL'ye kadar olan akıllı telefon ve bilgisayarlardan vergi almayacak. Söz konusu olan bu gelişme yürürlüğe giriyor. Tarih olarak ise 1 Kasım 2023 olacak. Vergisiz telefon ve bilgisayar alımı için öğrenci desteği gündeme kalmaya devam ediyor.

Almanya'da 15 Pro Max ne kadar?

Vergisiz Telefon Markaları

Vergisiz telefon üretimi gerçekleştiren markalar arasında, Poco, Samsung, General Mobile, Reeder, Vivo, Infinix, Honor, Realme yer alır. Uzun yıllardır cep telefonu üretiminde yer alan markalar geniş çeşitlilik içerisinden zevk doğrultusunda seçimlerin yapılmasına izin verir.


Benzer İçerikler